Με Pacioretty και Subban οι Κανάντιενς

07:54 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την δεύτερη τους νίκη σε εννέα αγώνες πέτυχαν οι Μόντρεαλ Κανάντιενς κερδίζοντας εκτός έδρας τους Ένμοντον Όιλερς με 5-3.

Ο Max Pacioretty είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ο P.K. Subban, ένα και δύο, αντίστοιχα. Πάντως τα γκολ των Tomas Kaberle και Lars Eller στο πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου ήταν τα καθοριστικά για τους «χαμπς.», αφού μετέτρεψαν το 2-2 σε 4-2.

Ο

Taylor Hall μείωσε σε 4-3, 6:48 πριν την λήξη, αλλά ο Pacioretty διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε ανυπεράσπιστη εστία συμπληρώνοντας τριάντα φετινά τέρματα. Τα άλλα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν από τον Shawn Horcoff και Lunus Omark.

Στο μεταξύ, ο Peter Budaj κινδύνευσε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, αφού η εστία του πολιορκήθηκε, όταν οι Όιλερς απέσυραν τον Nikolai Khabibulin, για να πιέσουν για το 4-4. Ωστόσο, η διπλή φετινή σειρά αγώνων μεταξύ των δύο καναδικών ομάδων έληξε 1-1, αφού οι Κανάντιενς πήραν το «διπλό» στο Έντμοντον.

Έτσι, οι ουραγοί της Northeast και της ανατολικής περιφέρειας του NHL προωθήθηκαν στους 62 βαθμούς και απέχουν δέκα από την αντίστοιχη προνομιούχα οκτάδα. Από την πλευρά τους, οι Όιλερς έμειναν στους 58 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της Δύσης, 17 βαθμούς μακριά από την δική τους οκτάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα