Μόνος του ο Vincour στο Ντάλας

07:24 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Tomas Vincour πρωταγωνίστησε στη νίκη των Ντάλας Σταρς επί των Σαν Χοσέ Σαρκς στα πέναλτι μετά από 3-3 των δύο ομάδων στο 60λεπτο και στο έξτρα 5λεπτο.

Ο 21χρονος Τσέχος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης και στην συνέχεια αποτέλεσε τον μοναδικό σκόρερ της διαδικασίας των πέναλτι. Συγκεκριμένα, στον πέμπτο γύρο της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή πέρασε ένα backhander πάνω από τον Antti Niemi, τερματοφύλακα των «καρχαριών».

Έτσι δικαίωσε την προσπάθεια του δικού του γκολκίπερ, Kari Lehtonen, ο οποίος είχε

45 αποκρούσεις συν πέντε στα πέναλτι! Ακόμα, ο Joe Pavelski είχε βάλει τους Σαρκς μπροστά με 3-2, 3:32 πριν την λήξη, αλλά ο Vincour ισοφάρισε όταν ο Lehtonen είχε «θυσιαστεί» για έναν επιπλέον επιθετικό.

Οι Michael Ryder και Jamie Benn πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ των «αστεριών». Από την άλλη, οι Torrey Mitchell και Patrick Marleau συμπλήρωσαν τον πίνακα των σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Πλέον, οι πρωτοπόροι της Pacific, Σταρς έχουν 81 βαθμούς και πέντε σερί νίκες, οπότε διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Με την τρίτη τους διαδοχική αποτυχία ύστερα από το 60λεπτο, οι Σαρκς, δεύτεροι στην Pacific, έφτασαν στους 76 βαθμούς και έμειναν στην έβδομη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα