Με τέσσερις ασίστ του Malkin... 8-5 οι Πένγκουινς

Μπορεί να πήρε υπερβολικά μεγάλες διαστάσεις το σκορ, αλλά οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς κατέκτησαν τους δύο βαθμούς με το.... 8-5 τους επί των Ουίνιπεγκ Τζετς.

Το πρώτο 20λεπτο έληξε 2-2, με τους Τζετς να προηγούνται με Kyle Wellwood και Alex Burmistrov, ενώ οι «πιγκουίνοι» ισοφάρισαν με Dustin Jeffrey και James Neal. Η εικόνα της υπολειπόμενης αναμέτρησης, όμως, πήρε... κιτρινόμαυρο χρώμα.

Οι Chris Kunitz και Kris Letang διαμόρφωσαν το

4-2 στο πρώτο μισό της δεύτερης περιόδου, ο Tim Stapleton μείωσε σε 3-2, αλλά ο Evgeni Malkin συμπλήρωσε τριάντα γκολ και διαμόρφωσε το 5-3 πριν την δεύτερη ανάπαυλα. Μάλιστα ο Ρώσος επιθετικός πρόσθεσε μία ακόμα ασίστ στο τρίτο 20λεπτο και συμπλήρωσε τέσσερις συνολικά, ενώ ο Kunitz είχε τρεις, πέρα από το γκολ του.

Στο τρίτο 20λεπτο, ο Dustin Byfuglien μείωσε σε 5-4 λίγα δευτερόλεπτα πριν «γράψει» το 6-4 ο Richard Park. Στην συνέχεια, εντός των πρώτων επτά λεπτών του τρίτου 20λεπτου, ο Jordan Staal διαμόρφωσε το 7-4.

Ακόμα, ο Bryan Little μείωσε σε 7-5 και ο Kris Letang έγινε ο μοναδικός παίκτης της αναμέτρησης με δύο γκολ στο 8-5, 2:44 πριν την λήξη του παιχνιδιού. Όλα αυτά με αμφότερους τους γκολκίπερ, Marc-Andre Fleury και Ondrej Pavelec, να μένουν στην θέση τους μέχρι το τέλος!

Στους 67 βαθμούς και στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL ανήλθε η ομάδα του Πίτσμπουργκ. Από την άλλη, οι Τζετς έμειναν στους 58 βαθμούς και στην 10η θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα