Επαναφορά για Μπρούινς με... ψυχή

Ισοφάρισαν στο τέλος της κανονικής διάρκειας σε 3-3 και οι Μπόστον Μπρούινς κέρδισαν τους Νάσβιλ Πρέντατορς στα πέναλτι.

Μπορεί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να προηγήθηκαν με 2-1 στην τρίτη περίοδο, αλλά απαιτήθηκε γκολ του Milan Lucic, 1:07 πριν το τέλος του 60λεπτου, για να διαμορφωθεί το 3-3. Ακολούθησε «άσφαιρη» παράταση, πετυχημένες εκτελέσεις από Tyler Seguin και Patrice Bergeron συν δύο αποκρούσεις

του Tim Thomas στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, για να πάρουν τον επιπλέον βαθμό οι Μπρούινς.

Στην αρχή του τρίτου 20λεπτου, ένα ωραίο γκολ του Daniel Paille έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά με 2-1, αλλά ο Patric Hornqvist ισοφάρισε σε 2-2 σε αντεπίθεση και ο Mike Fisher «πάγωσε» το κοινό διαμορφώνοντας το 3-2 υπέρ των «πρεντς», 3:32 πριν την λήξη, το οποίο δεν ήταν αρκετό.

Νωρίτερα, ο Bergeron είχε ανοίξει το σκορ στην πρώτη περίοδο με shorthanded γκολ και ο Shea Weber είχε «γράψει» το 1-1 σε power play του δεύτερου 20λεπτου. Τελικά οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στον έναν βαθμό, αν και δέχθηκαν σχεδόν τα διπλάσια σουτ, σε σχέση με αυτά που εκτέλεσαν.

Έτσι οι Μπρούινς συμπλήρωσαν 70 βαθμούς επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Παράλληλα παρέμειναν στο ρετιρέ της Northeast και στην δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, τα «αρπακτικά» ανήλθαν επίσης στους 70 βαθμούς, αλλά βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα