Μυτιληνού: «Το είχαμε σημαδέψει»

02:46 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ακέραιες τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία διατήρησαν στον Πολυκράτη Σάμου μετά τη νίκη τους επί του Ηρόδοτου.

Ο Στέργιος Μυτιληνού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τ.Ε. ΕΟΚ Σάμου, παραδέχθηκε πως το στην εν λόγω αναμέτρηση έπαιζαν τη ζωή τους και από τη στιγμή που έφθασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο: «Παίζαμε τη ζωή μας, την ύπαρξή μας στη Γ’ Εθνική. Το είχαμε σημαδέψει στα νικηφόρα κι αν θέλαμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην παραμονή μας έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Προπονηθήκαμε καλά, εξ ου και εμφανιστήκαμε έτοιμοι, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες που είχαμε».

Για το μικρό ρόστερ του Πολυκράτη: «Είναι κάτι κακό για εμάς, ένα από τα λάθη του καλοκαιριού. Κάποια τραυματίστηκαν, ένας παίκτης έφυγε την τελευταία στιγμή, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όσοι είμαστε τόσοι θα παλέψουμε».

Για το 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής: «Φαβορί για την άνοδο είναι το Ίλιον, το Ψυχικό και ο Αετός, συν τη Χαλκίδα που είχε καλό πρόγραμμα στην αρχή και πήρε κάποιες δύσκολες νίκες. Στην ουρά, ο Ηρόδοτος είναι καταδικασμένος, ενώ εμείς, ο Έσπερος Λαμίας και ο Πορφύρας θα παίξουμε την ύπαρξή μας στην κατηγορία».

Για τους φιλάθλους του Πολυκράτη: «Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο, όχι μόνο από το Πυθαγόρειο, αλλά από ολόκληρη της Σάμο. Πρόκειται για γιορτή. Θα απολαύσουν ένα ωραίο μεσημέρι Κυριακής στο γήπεδο, παρακολουθώντας έναν ωραίο αγώνα. Είναι καλό να δουν και τους παίκτες των αντιπάλων και εμάς. Η σημερινή (χθεσινή, 08/01) ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και τους ευχαριστούμε».

Για την απόδοσή του: «Είχα προβλήματα με τραυματισμούς, για αυτό και δεν έχω κάνει προετοιμασία. Αγώνα με αγώνα ελπίζω να βρω τα πατήματά μου κι ελπίζω να είμαι καλύτερος στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα