Νάουσα-Πυρσός Γρεβενών 5-2

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στη Νάουσα, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 5-2 του Πυρσού Γρεβενών και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για τη 13η αγωνιστική και διεξήχθη παρουσία περίπου 300 θεατών, έχοντας συγκλονιστική εξέλιξη. Η Νάουσα μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι στο 12’ σε κεφαλιά του Πέικου. Στο 35’όμως ο Πυρσός κέρδισε πέναλτι ανατροπή του Μπλάντου από τον Πίττο. Ο Μπούκας ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 0-1, σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος του πρώτου 45λεπτου, αν και ο Περηφανόπουλος είχε νέο δοκάρι με κεφαλιά στο 37’ για τους γηπεδούχους.

Στο

δεύτερο μέρος οι «γαλάζιοι» μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν στο 47’ με κεφαλιά του Αδάμ Βλαχοδήμου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Όμως στο 60’ ο Δούμας ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 για τον Πυρσό. Στο 74’ η Νάουσα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπούκα, ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καραλιόπουλος για το 3-2.

Από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως και σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα με τον Πασιαλή στο 77’ και το 89’.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γρ., Πέικος (80’ Ζούρκος), Παυλίδης (46’ Αργυρίου Π.), Πίττος, Καραλιόπουλος (85’ Τασιώνας), Πετρίδης, Πασιαλής, Βλαχοδήμος Α., Περηφανόπουλος

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Τσαρτσαρής (58’ Μπόλος), Μπούκας, Κοτσαντίσογλου, Αλεξανδρής, Γκέτσιος, Δρομπούρας, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (62’ Γεωργίου), Μπλάντος, Δούμας

Keywords
Τυχαία Θέματα