Νέο «κρούσμα» κατοχής ναρκωτικών στο NFL

02:56 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Nick Fairley φυλακίστηκε για λίγες ώρες λόγω παράνομης κατοχής ναρκωτικών και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Ο defensive tackle των Ντιτρόιτ Λάιονς βρέθηκε στη φυλακή λόγω κατοχής μαριχουάνας. Έμεινε ελεύθερος ύστερα από καταβολή εγγύησης χιλίων δολαρίων, αλλά προφανώς θα ακολουθήσει σχετικό δικαστήριο και αντίδραση από τα «λιοντάρια».

Παίκτης… ράγκμπι στους Τζετς

Τον 26χρονο

Αυστραλό, Hayden Smith, πήραν οι Νιου Γιορκ Τζετς. Ο Smith δεν έχει ξαναπαίξει φούτμπολ, αλλά έχει περάσει από το ράγκμπι και από το μπάσκετ! Τους τελευταίους μήνες, πάντως, προπονείται για να ενταχθεί σε ομάδα του NFL.

Στους Ιγκλς ο Bell

Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Demetress Bell με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα έχει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον Jason Peters, καθώς ο tackle είναι τραυματισμένος.

Διετές σε McKinney

Οι Ιντιανάπολις Κολτς απέκτησαν τον defensive tackle, Brandon McKinney. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο, αφού ο McKinney αποδεσμεύτηκε από τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Επίσης, οι tight end, Kyle Miller, και long snapper, Matt Overton, υπέγραψαν στους Κολτς.

Στο Τενεσί ο Douzable

Τον έμπειρο defensive end, Leger Douzable, απέκτησαν οι Τενεσί Τάιτανς. Ο πρώην παίκτης των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, των Νιου Γιορκ Τζάιαντς και τους Σέιντ Λούις Ραμς θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των «τιτάνων».

Ενίσχυση για Πάνθερς

Ο πρώην safety των Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Reggie Smith, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Καρολάινα Πάνθερς. Δεν κοινοποιήθηκαν οι όροι του συμβολαίου, αλλά η αμυντική γραμμή των «πανθήρων» είναι πλέον ασφυκτικά… γεμάτη.

Συμφωνία με Hawthorne και έφεση

Απέκτησαν τον linebacker, David Hawthorne, οι Νιου Ορλίνς Σέιντς. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως την Πέμπτη (05/04) θα γίνει η ακρόαση για την έφεση που κατέθεσε ο Sean Payton. Την ίδια μέρα θα απολογηθεί και ο Mickey Loomis, γενικός διευθυντής των «αγίων» για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών.

Πήραν Zastudil οι Κάρντιναλς

Διετές συμβόλαιο με τους Αριζόνα Κάρντιναλς υπέγραψε ο punter, Dave Zastudil. Πέρσι είχε 15 συμμετοχές και 87 punts o 33χρονος πρώην άσος των Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

«Νυστέρι» σε Harvin

Σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο θα υποβληθεί ο wide receiver των Μινεσότα Βάικινγκς, Percy Harvin. Δεν θα κινδυνεύσει η συμμετοχή του στη νέα σεζόν, ενώ αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής με τον παραπάνω τραυματισμό. Παράλληλα, οι Βάικινγκς προσπαθούν να πείσουν τον Bill Parcells να ενταχθεί στο προπονητικό τους επιτελείου, ενώ ο έμπειρος κόουτς θεωρείται φαβορί για την θέση του προσωρινού τεχνικού στους Νιου Ορλίνς Σέιντς.

Δύο tenders για Μπακανίερς

Οι running back, LaGarrette Blount, και receiver, Preston Parker, υπέγραψαν τα προτεινόμενα συμβόλαια και θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Αντίθετα, ο quarterback, Rudy Carpenter, τοποθετήθηκε στον κατάλογο των waivers.

Θα μείν

Keywords
Τυχαία Θέματα