Ντέρμπι στη Ριζούπολη

Στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανηλειακό επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 6ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία υποδέχεται στη Ριζούπολη τον πρώτο Πανηλειακό και θέλει να ρεφάρει την γκέλα στο «σπίτι» της την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Προοδευτική. Από την άλλη, η ομάδα του Πύργου επιθυμεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, μια και μετρά μόλις μία εκτός έδρας νίκη

απέναντι στον Ρούβα.

Η πρωτοπόρος Προοδευτική, η οποία προέρχεται από το «διπλό» στη Ριζούπολη, φιλοξενεί τη Ζάκυνθο, με σκοπό να παραμείνει οδηγός της κούρσας.

Η Καλαμάτα ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο. Η μεν γηπεδούχος για να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού, η δε φιλοξενούμενη για να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Στη Γέργερη, ο Ρούβας με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μανώλη Μουζουράκη μετά την παραίτηση του Μύρωνα Σηφάκη και τη συμφωνία με τον Γιάννη Ταουσιάνη (σ.σ.: αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα τη Δευτέρα στις 16/01), θα επιδιώξει κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας να κατακτήσει τους «παρθενικούς» του βαθμούς στην football league 2. Το ίδιο θέλουν και οι «κόκκινοι», με τον Μουράτ Σεροπιάν να ντερμπουτάρει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο ματς.

Τέλος, ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας και επιθυμεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να γευτούν την ήττα από τις 28 Νοεμβρίου 2011 και συγκεκριμένα την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της football league 2:

Γήπεδο Ριζούπολης: Απόλλων Σμύρνης- Πανηλειακός: 15.00

Δημοτικό Ρουφ: ΠΑΟ Ρουφ- Αστέρας Μαγούλας: 15.00

Δημοτικό Νίκαιας: Προοδευτική- Ζάκυνθος: 14.00

Δημοτικό Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Καλαμάτα: 15.00

Δημοτικό Γέργερης: Ρούβας- ΑΟ Γλυφάδας: 15.00

Ρεπό: ΑΟΧ

Keywords
Τυχαία Θέματα