Ο Μέσι του Ορφέα Ελευθερούπολης

Ο Βασίλης Χατζηβασιλειάδης του Ορφέα Ελευθερούπολης «μιμήθηκε» τον Μέσι πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο «εξωπραγματικό» 9-1 επί των Ποντίων Ευμοίρου.

Μπορεί η διαφορά μεταξύ Τσάμπιονς Λίγκ και Δ’ Εθνικής να είναι χαοτική, ωστόσο αυτό δεν στέρησε το δικαίωμα στον επιθετικό του Ορφέα να πετύχει πέντε τέρματα (όπως δηλαδή και ο Μέσι) πετυχαίνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ γκολ σε έναν αγώνα. Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ

του παίκτη ήταν τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε σε ένα ματς όταν φορούσε τη φανέλα της Πρέβεζας. Ο ίδιος ο Χατζηβασιλειάδης μίλησε για την κυριακάτικη νίκη της ομάδας αλλά και για το ατομικό του ρεκόρ: «Ήταν εύκολο παιχνίδι. Μπήκαμε χαλαρά στο ματς αλλά σιγά- σιγά ανεβάσαμε απόδοση και φτάσαμε στην ευρεία νίκη. Ο αντίπαλος ξέμεινε από δυνάμεις, δεν τον βοηθούσε το γήπεδο και έτσι φτάσαμε στο 9-1. Όσον αφορά στα πέντε γκολ, ήρθαν οι μπάλες στα πόδια μου και βγήκαν οι προσπάθειες. Μέσα από ομαδική δουλειά έχουμε ως στόχο να σωθούμε νωρίς και να ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αφού το Σιδηρόκαστρο κερδίζει συνέχεια και αυτό δυσκολεύει τον αρχικό μας στόχο. Θέλουμε να σώσουμε την χρονιά με την 2η θέση στον όμιλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα