Ο Ντάλεϊ θέλει την πίτα ολόκληρη και…

…τον σκύλο χορτάρο, σύμφωνα με τον Ολυμπιονίκη Μάθιου Μίτσαμ, προσπαθώντας να μειώσει τις προσδοκίες, πλασάροντας τον εαυτό του ως το «αγόρι- αφίσα».

Από τη στιγμή που είναι ο μοναδικός μη Κινέζος καταδύτης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ο Αυστραλός Μίτσαμ νιώθει το βάρος και την πίεση που του αναλογεί. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο κέντρο υγρού στίβου στο Λονδίνο, έχει μάθει να ζει με αυτό.

Ο

πρωταθλητής των 10 μ. πλατφόρμας, έδειξε έκπληξη όταν άκουσε τις δηλώσεις του Ντάλεϊ την προηγούμενη εβδομάδα, από τους παίκτες με το πιο υψηλό προφίλ αλλά και τους περισσότερους χορηγούς, που ανέφερε πως είναι από τα αουτσάιντερ των αγώνων.

«Απλά πιστεύω ότι δεν μπορείς να θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», είπε ο Μίτσαμ και συνέχισε: «Δεν μπορείς να έχεις όλους τους χορηγούς, να είσαι το αγόρι σε όλες τις αφίσες, αλλά παράλληλα να βγάζεις την ευθύνη από πάνω σου με μειωμένες προσδοκίες».

Ο Μίτσαμ είπε ακόμα, «Απλά το διατυπώνω ως περιέργεια. Σίγουρα έχει πίεση πάνω του και αισθάνομαι άσχημα για αυτόν. Έτσι κάνει ένας ώριμος και έμπειρος αθλητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα