Οι ειδικοί συνιστούν… Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Αγγλία, αλλά η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα, όπως υποστηρίζουν οι προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο χορηγός της Ένωσης Προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ έκανε έρευνα ανάμεσα στους 20 τεχνικούς της «μεγάλης κατηγορίας» και τα ¾ αυτών αξιολόγησαν την Τότεναμ ως την πιο... διασκεδαστική ομάδα, παρότι τα «σπιρούνια» έχουν σκοράρει λιγότερες φορές απ’ ότι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (σ.σ. 67%) συμφώνησαν ότι η Σίτι θα κερδίσει την μάχη με την Γιουνάιτεντ (33%), για

να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1968.

Η ίδια έρευνα θέλει τους Μπρένταν Ρότζερς της Σουόνσι και Πολ Λάμπερτ της Νόριτς να προπορεύονται των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Αρσέν Βενγκέρ, για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς.

Άλλα συμπεράσματα της έρευνας:

Ο τερματοφύλακας Τζο Χαρτ (69%), ο αμυντικός Βενσάν Κομπανί (88%) και ο μέσος Νταβίντ Σίλβα (31%) αναδείχτηκαν ως οι καλύτεροι στις θέσεις τους, όλοι παίκτες τη Σίτι.

Οι προπονητές αναγνωρίζουν ότι ο χαρισματικός Ρόμπιν Φαν Πέρσι (25%) είναι ο καλύτερος επιθετικός.

Ο άσος της Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκίγκς (50%) θεωρείται ο παίκτης με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της Πρέμιερσιπ.

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ Ντεμπά Μπα (56%) είναι το καλοκαιρινό απόκτημα που οι περισσότεροι προπονητές εύχονται να είχαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα