Οπαδός της Γιουνάιτεντ «μπλοκάρει» το προπονητικό της Σίτι!

Μπλόκο στα μεγαλεπήβολα σχέδια της Μάντσεστερ Σίτι να κυριαρχήσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο βάζει οπαδός της Γιουνάιτεντ, καθώς αντιστέκεται στην ανέγερση νέων εγκαταστάσεων των «πολιτών»!

Πως; Ο Σον Ο΄Μπράιαν είναι επιχειρηματίας που ζει στο Μάντσεστερ και ιδιοκτήτης της έκτασης την οποία επιθυμεί να αγοράσει η Σίτι ώστε να χτίσει εκεί το νέο της προπονητικό κέντρο. Λεπτομέρεια; Είναι και φανατικός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων»!

Παρόλα αυτά ο ίδιος υποστηρίζει πως τα οπαδικά του αισθήματα δεν έχουν

καμία σχέση με το γεγονός πως αρνείται να πουλήσει τη γη του στους «ορκισμένους εχθρούς» του!

«Ο κόσμος νομίζει πως αρνούμαι να πουλήσω επειδή είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ. Ναι, αρνούμαι να πουλήσω, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Υποστηρίζω κάθε έργο σε αυτήν εδώ την περιοχή αλλά είμαι αντίθετος με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για αυτά τα σχέδια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ο' Μπράιαν.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας μάλιστα προκειμένου να μην αναγκαστεί να παραχωρήσει τη γη του χωρίς τη θέλησή του, όπως προβλέπει σχετική νομοθεσία που υπάρχει στη Βρετανία (Compulsory Purchase Order – CPO), αποφάσισε να βγάλει στο... σφυρί την περιουσία του, «σπάζοντάς» την σε 5.000 κομμάτια (σχεδόν ενός τετραγωνικού) τα οποία θέτει προς πώληση σε διαφορετικούς αγοραστές έναντι 250 λιρών το καθένα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δικό τους ένα κομμάτι γης μπαίνοντας στην ειδική ιστοσελίδα που έχει σχεδιάσει γι αυτό το σκοπό («http://www.uniteagainstcity.co.uk/») και στην οποία εξηγεί γιατί αντιστέκεται σθεναρά στην πώληση.

«Δεν είναι αρκετά (σ.σ οι ιθύνοντες της Σίτι του πρόσφεραν 200.000 ευρώ). Είμαι εδώ 15 χρόνια. Δεν είχα καμιά πρόθεση να πουλήσω... Έπρεπε όμως να έρθουν να συζητήσουμε, να διαπραγματευτούμε και να συμφωνήσουμε ένα ποσό, ενώ εκείνοι το μόνο που έκαναν είναι να μου πουν σου δίνουμε 200.000 λίρες ή θα σου φέρουμε το Συμβούλιο να σε βγάλει έξω», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Ο'Μπράιαν, συμπληρώνοντας:

«Η γη αυτή, αργά ή γρήγορα, θα περάσει στα χέρια τους. Το αποδέχομαι. Αλλά έχω δώσει τον ιδρώτα μου σε αυτή και δεν πρόκειται να τους τη χαρίσω έτσι απλά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα