Ορφανός στο Onsports: «Προσοχή από όλους…»

Φυσικό επακόλουθο χαρακτήρισε ο Γιώργος Ορφανός, μιλώντας στο Onsports, την μεταφορά των διαμαρτυριών από τις πλατείες και τους δρόμους στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων.

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε πως χρειάζεται προσοχή η διαχείριση του συγκεκριμένου φαινομένου, τόσο από μέρους της Πολιτείας όσο και από την ΕΠΟ.

«Η αγανάκτηση και η διαμαρτυρία είναι έντονη και σε όλους τους χώρους. Δεν θα μπορούσε συνεπώς να λείψει από τον χώρο

του γηπέδου. Εγώ και σαν άνθρωπος και σαν πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Γνωρίζω ότι οι πολίτες – φίλαθλοι εκφράζονται στις εξέδρες.

Απαιτείται προσοχή, από την Πολιτεία και την ΕΠΟ για την διαχείριση του συγκεκριμένου φαινομένου, λαμβανομένης υπόψιν της απαγόρευσης της UEFA στην ύπαρξη ρατσιστικών και πολιτικών συνθημάτων με οποιαδήποτε μορφή.

Εχοντας θητεύσει τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα ως εκπρόσωπος της Πολιτείας, οφείλω να πω ότι δεν μου αρέσει να ανακατεύονται οι διαμαρτυρίες με τον αθλητισμό, σε μια κοινωνία που πλήττεται έντονα και είναι δύσκολα να τα ξεχωρίσεις.

Οσο για τους διαιτητές που διακόπτουν τα παιχνίδια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην την πληρώσει ούτε το άθλημα, ούτε να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις χωρίς λόγο και να ψάχνουμε τα πανό στα πορτμπαγκάζ των αυτοκινήτων. Πρόκειται για υπερβολές και αυτός που δίνει τέτοιες εντολές, δεν λειτουργεί σωστά και με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα