Οργή λαού υπέρ των Αγανακτισμένων!

Τα πανό που εκφράζουν δυσαρέσκεια κατά των πολιτικών έκαναν την εμφάνισή τους και ο κόσμος μέσω του γκάλοπ του Onsports στάθηκε στο πλευρό των Αγανακτισμένων των γηπέδων.

Να θυμίσουμε πως πριν από μια εβδομάδα, πανό έκαναν την εμφάνιση τους σε ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, τα οποία καταφέρονταν κατά της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην πλειοψηφία των κοινωνικών στρωμάτων της χώρας.

Μέσω του Onsports, ο κόσμος έστειλε το μήνυμα… Το γήπεδο είναι ένας χώρος λαϊκής έκφρασης, όπου κανείς δεν μπορεί να φιμώσει το πλήθος, όπως επιχειρήθηκε να γίνει στις παραπάνω περιπτώσεις…

Λίγο πριν από τις 12 το βράδυ του Σαββάτου (29/10) σε σύνολο 974 ψήφων, το 91,17 % ψήφισε υπέρ της ύπαρξης πολιτικών συνθημάτων στα γήπεδα (κάτι το οποίο μεταφράζεται σε 888 ψήφους), αλλά και της ανάρτησης πανό, στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα στην πολιτική και αθλητική ηγεσία.

Αντίθετα, το 8,83 % (δηλαδή 86 ψήφοι) διαφωνεί με αυτές τις ενέργειες, καθώς θεωρεί πως η πολιτική και ο αθλητισμός δεν συγχέονται, θεωρώντας λάθος τα συνθήματα και τα πανό στα γήπεδα.

Οι απαντήσεις λοιπόν δόθηκαν, ο κόσμος μίλησε και πλέον απομένει να δούμε αν το κίνημα των Αγανακτισμένων των γηπέδων θα συνεχίσει την αντίδρασή του…

Keywords
Τυχαία Θέματα