Πάλι πρώτοι οι Ουάιλντ

Έστω μέσα από την διαδικασία των πέναλτι, οι Μινεσότα Ουάιλντ ξεπέρασαν το εμπόδιο των Έντμοντον Όιλερς και επανήλθαν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι Όιλερς προηγήθηκαν με 2-0, αλλά δεν διατήρησαν το σκορ υπέρ τους. Η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ, Ryan Nugent-Hopkins άνοιξε το σκορ συμπληρώνοντας 11 τέρματα στο 9:58 της πρώτης περιόδου, ενώ στο 5:10 της δεύτερης ο Jordan

Eberle διαμόρφωσε το 2-0. Τα γκολ των Devin Setoguchi και Kyle Brodziak στο δεύτερο μισό του συγκεκριμένου εικοσαλέπτου έφεραν το σκορ στο 2-2.

Η τρίτη περίοδος κύλησε χωρίς γκολ, αλλά με τους γηπεδούχους Όιλερς να διατηρούν τον έλεγχο του ρυθμού. Η παράταση, η οποία ακολούθησε, αποδείχθηκε «άσφαιρη», αλλά στα πέναλτι καταγράφηκαν... επτά γκολ.

Στον έκτο γύρο, ο Kyle Brodziak έκανε την διαφορά υπέρ των «τρελών», ενώ στον πέμπτο οι Shawn Horcoff και Dany Heatley σκόραραν για τις ομάδες του προτρέποντας την συνέχεια της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή. Οι Eberle και Bouchard είχαν βρει δίχτυα στις πρώτες εκτελέσεις των ομάδων τους, ενώ μεσολάβησαν επιτυχίες των Koivu και Gagner.

Πλέον, οι Ουάιλντ έχουν 33 βαθμούς και ατενίζουν την υπόλοιπη... Δύση από την πρώτη θέση της περιφέρειας. Από την πλευρά τους, οι Όιλερς συμπλήρωσαν 27.

Keywords
Τυχαία Θέματα