Πάλι στα πέναλτι οι Ντέβιλς

Για δωδέκατη φορά φέτος, οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κέρδισαν στα πέναλτι, έπειτα από το αποψινό (ξημερώματα 28/03) 1-1 με τους Σικάγο Μπλάκχοκς.

Οι Travis Zajac και Patrick Elias βρήκαν δίχτυα στα πέναλτι, ενώ ο Martin Brodeur σταμάτησε τέσσερις από τις πέντε εκτελέσεις των «μαυραετών». Έτσι ο επιπλέον βαθμός κατέληξε στους Ντέβιλς που συμπλήρωσαν 92 και διατηρήθηκαν στην έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Ο Brodeur ήταν εντυπωσιακότατος σε όλο το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, πέρα από τις 37 αποκρούσεις

του στις τρεις περιόδους και στην παράταση, σταμάτησε με θεαματικό τρόπο τον Andrew Shaw στην καταλυτική εκτέλεση της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή.

Ακόμα, ο Petr Sykora άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου 20λεπτου, αλλά ο Brent Seabrook ισοφάρισε στο τρίτο. Ο γκολκίπερ των Μπλάκχοκς, Corey Crawford, έκανε μόλις 21 αποκρούσεις, εκ των οποίων οι δέκα ήταν στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Πλέον, οι «διάβολοι» έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 12-4, στα πέναλτι και θέλουν τρεις ακόμα βαθμούς, για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παρουσία τους στα φετινά play off. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» συμπλήρωσαν 93 βαθμούς και παρέμειναν στην έκτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα