Κράβαρικ: «Θα το γιορτάσω με την κόρη μου»

Στον συμβολισμό του Κυπέλλου που κατέκτησε με τον Ηρακλή στάθηκε ο Αντρέι Κράβαρικ, αφού το συνδύασε με την κόρη του.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της «NOVA», ο Ελληνοσλοβάκος αποκάλυψε ότι θα πάρει το τρόπαιο σπίτι του, ώστε να το χαρεί με την 14χρονη κόρη του:

«Αυτό το Κύπελλο μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί είναι το 14ο κι επειδή η κόρη μου είναι αυτή 14 χρονών θα το γιορτάσουμε μαζί, μετά την εκπομπή θα το πάρω σπίτι, θα βγάλουμε φωτογραφίες, θα πιούμε σαμπάνια και μόλις θα το δώσω πίσω θα

περιμένουμε ένα μήνα να γίνει η κόρη μου 15 χρονών κι έχω άλλο ένα κίνητρο για να κερδίσω το πρωτάθλημα, να πάρω τον 15ο τίτλο και να ξαναβγάλουμε φωτογραφίες με την κόρη μου».

Δεν παρέλειψε να ζητήσει βοήθεια από παλιούς παράγοντες του Ηρακλή:

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τους παλιούς παράγοντες, που ήταν χρόνια κοντά στην ομάδα, κάποια στιγμή να έρθουν κοντά μας και να μας βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Να αναφερθεί στον Αντώνη Ρέμο:

«Αγαπάω και τον Ρέμο κι όποτε πήραμε πρωταθλήματα και κύπελλα και είχαμε την ευκαιρία να πάμε να τραγουδήσουμε με το Ρέμο ήμασταν εκεί και κάναμε το γλέντι μας. Ειδικά όταν πήραμε το πρώτο μας Κύπελλο στην Πάτρα, πήγαμε στον Ρέμο και τραγουδήσαμε και ήταν πολύ όμορφα».

Στο μέλλον του στο άθλημα:

«Όπως καταλαβαίνεται έχω φτάσει σε μια δύσκολη ηλικία. Μπορεί να μην φαίνεται εξωτερικά αφού αγωνιστικά νιώθω ακόμη καλά. Από την άλλη μεριά όμως τα γόνατα μου λένε : «ε Κράβαρικ περίμενε λιγάκι, είμαστε κι εμείς εδώ, σταμάτα λιγάκι.» Θέλει φρένο για αυτό άρχισα να έχω προβλήματα και με τη μέση. Θα το σκεφτώ χίλιες φορές αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να πω ότι κατά 99% είμαι αποφασισμένος να σταματήσω».

Ενώ έκανε μία αναδρομή στους τίτλους που έχει κατακτήσει:

«Η πιο δύσκολη κούπα ήταν η πρώτη. Το 2000 στο Κύπελλο της Πάτρας. Τότε ο Ηρακλής δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει κανέναν τίτλο. Παίζαμε απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν γεμάτος αστέρια είτε Έλληνες είτε ξένους. Ήμασταν πολύ τυχεροί, που βρεθήκαμε σε καλή φόρμα και μπορέσαμε να κερδίσουμε εύκολα με 3-0 τον Ολυμπιακό. Ήταν το πρώτο κύπελλο, που κατέκτησε ο Ηρακλής, ώστε να αρχίσει στη συνέχεια να χτίζει αυτή την ομάδα και να κάνει αυτές τις επιτυχίες. Το πιο γλυκό κύπελλο ήταν για μένα στην Αμαλιάδα με τον Παναθηναϊκό. Τότε είχαμε πρόβλημα με τον Τσέρνις και χρειάστηκε να παίξει ο Φρέντι Μπρουκς. Τα δώσαμε όλα σε εκείνο το παιχνίδι και ότι κάναμε μας έβγαινε. Ήταν το πιο γλυκό και για αυτό παίζαμε με χαμόγελο και το υπέρ μας 3-0 έλεγε πολλά για την ομάδα μας».

Πριν επανέλθει στο Κύπελλο που πήρε στη Σύρο:

«Τα πράγματα δεν πήγαν από την αρχή καλά για τις καλές ομάδες. Ξεκίνησε η κατάρα από τον Άρη, που έχασε από τον Παναθηναϊκό. Δεν λέω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, έπαιξε πάρα πολύ καλά και δίκαια κέρδισε και προχώρησε στα ημιτελικά αλλά βαθμολογικά όπως όλοι ξέρουμε έχει πολλές δυσκολίες στο πρωτάθλημα και πιστεύαμε ότι ο Αρης θα περνούσε με 3-0 αλλά αυτό δεν έγινε. Ακολούθησε άλλο ένα πα

Keywords
Τυχαία Θέματα