Πέρασαν Καπογιάννης, Βογασάρη

Oι Χάρης Καπόγιαννης και Δέσποινα Βογάσαρη συνεχίζουν στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F3 Futures στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν τα κατάφεραν οι Κωνσταντίνος Μίκος, Μάρκος Καλοβελώνης , Γιάννης Στεργίου, Αφροδίτη Λατινοπούλου και Ιωάννα Μαρκεσίνη, ενώ αποκλείστηκαν στο διπλό τα δίδυμα Γιακούποβιτς, Γεμουχίδη, Βογάσαρη, Γκιοργκέσκα.

Ο Καπόγιαννης, αν και έχασε το πρώτο σετ,

επικράτησε του Πορτογάλου Γκονζάλο Φαλκάο με 6-7 (8), 6-2, 6-2 και πέρασε στον 2ο γύρο του Μονού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, Ντένις Μπλόμκε, Νο 5 του ταμπλό. Ο Καλοβελώνης υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ελβετού, Αλεξάντερ Σαντέτσκι, Νο 6 του τουρνουά, με 6-4, 6-2.

Ο Μίκος ηττήθηκε με 3-6, 6-1, 6-4 από τον Γάλλο, Γκλεμπ Σαχάροφ (No3). Ο Στεργίου ηττήθηκε από τον Ιταλό, Φραντσέσκο Βιλάρντο με 6-0, 6-1.
Στο Μονό Γυναικών, η Βογάσαρη ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας την Ντάνα Μαχάλκοβα (Τσεχία) με 2-6, 6-4, 6-4. Στον 2ο γύρο θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Μπαουμγκαρτεν (Γερμανία)- Ποχάμποβα (Σλοβακία, Νο 7). Η Λατινοπούλου αποκλείστηκε από το Νο 1 του ταμπλό, Γερμανίδα Κίμ Αλις Γκράζντεκ με 6-3, 6-2. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Μαρκεσίνη από την Ιταλίδα Άλις Μπαλτούτσι, Νο 3 του ταμπλό.

Στο Διπλό Ανδρών αποκλείστηκαν οι Γιακούποβιτς, Γεμουχίδης, Νο 2 του ταμπλό και φιναλίστ του Greece F2. Όπως και οι Βογάσαρη/Γκιορκέσκα (FYROM). Μεγάλη νίκη για τις Λατινοπούλου/Μπάμπουρατς (Μ. Βρετανία).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γεωργούδας/ Γιωτόπουλος - Νούνες/Σόουσα (Πορτογαλία) 3-6, 6-3, 10-7
Κρεπάλντι (Ιταλία)/Φουέντες (Χιλή) - Γεμουχίδης/Γιακούποβιτς (Νο 2) 6-2, 6-4
Φιτζπάτρικ (M. Βρετανία)/Σονγκ (ΗΠΑ) - Καλοβελώνης/ Καπόγιαννης 6-3, 6-4
Σαμπέν/ Φαρίν (Βέλγιο) - Μίκος/Μπαλτογιάννης (Βέλγιο 6-0, 6-3
Κίντλμαν/Ούχλιγκ (Γερμανία) - Ψαρρός/Στεργίου 6-0, 6-2

Keywords
Τυχαία Θέματα