Πληροφορίες για τους φιλάθλους του Final 4

Μόνο λίγα από τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του Final 4 της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα.

Με γνώμονα τη δημιουργία του κατά το δυνατόν ασφαλέστερου περιβάλλοντος τέλεσης των αγώνων, που θα γίνουν στο «Σινάν Ερντέμ» το τριήμερο 11-13 Μαΐου, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου ενημερώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων, τα οποία έχουν ήδη εξαντληθεί, θα μπορούν

να εισέλθουν μόνο μία φορά στο κλειστό και δεν θα επιτρέπεται να φέρουν πάνω τους διάφορα «επικίνδυνα» αντικείμενα, μεταξύ άλλων κλειδιά και κέρματα. Διευκρινίζεται, επίσης, πως εντός του κλειστού απαγορεύεται το κάπνισμα.

Η ανακοίνωση: «Το Final 4 της THY Euroleague αρχίζει στις 11 Μαΐου και η Ευρωλίγκα εργάζεται καθημερινά, ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση στο γήπεδο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Με τη συνεργασία των τοπικών αρχών της Τουρκίας, της ομοσπονδίας μπάσκετ της Τουρκίας, του Detur και των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο Final 4 ανακοινώθηκαν κάποιες αποφάσεις που θα βοηθήσουν τον κόσμο να δείξει την αφοσίωσή του στο μέγιστο δυνατό βαθμό, αλλά σε ασφαλές περιβάλλον, καθώς αυτό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη διοργάνωση. Με γνώμονα τα παραπάνω, η THY Euroleague πληροφορεί τους φιλάθλους:

-Το Final 4 της THY Euroleague είναι ήδη sold out. Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια. Φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήρια παρακαλούνται να μην ταξιδέψουν έως την Κωνσταντινούπολη. Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να πλησιάσουν στο γήπεδο.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων επιτρέπεται να εισέλθουν στο «Σινάν Ερντέμ» μία φορά την Παρασκευή (11/05) και μία την Κυριακή (13/05). Δεν θα επιτραπεί να φύγουν από το γήπεδο και να επιστρέψουν. Τα ειδικά μηχανήματα στην είσοδο «διαβάζουν» μόνο μία φορά το κάθε εισιτήριο. Οπότε, εισιτήρια τα οποία έχουν ελεγχθεί μία φορά και ο κάτοχός τους μπήκε στο γήπεδο δεν θα μπορούν να «τσεκαριστούν» δεύτερη φορά εάν ο κάτοχός τους για παράδειγμα βγει από το γήπεδο και θελήσει να επιστρέψει σε αυτό.

-Οι αποφάσεις για τους φιλάθλους θα εφαρμοστούν αυστηρά σε όλους τους αγώνες του Final 4. Μεταξύ άλλων απαγορεύονται κλειδιά και κέρματα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων απαγορεύεται να φέρουν κλειδιά ή κέρματα στα παιχνίδια, καθώς θα υποχρεωθούν να τα αφήσουν πριν μπουν στο γήπεδο. Επίσης, απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο γήπεδο.

-Οι φίλαθλοι κάθε ομάδας έχουν προκαθορισμένη θύρα εισόδου στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι κάθε ομάδας, όπως έχουν δηλώσει κατά την αγορά των εισιτηρίων, θα επιτραπεί να εισέλθουν μόνο από συγκεκριμένη θύρα, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια.

-Η Ευρωλίγκα και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή δεσμεύονται για τη διοργάνωση ενός ακόμη Final 4 που θα επιτρέψει στους φιλάθλους να εκδηλώσουν το πάθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρέχοντας τις εγγυήσεις για ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκφράσουν αυτή τους την αγάπη για το άθλημα και την ομάδα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα