Πολλές επιλογές για Νταλγκλίς

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει, για πολλούς λόγους, από το πρόγραμμα της Premier League, αλλά ο Κένι Νταλγκλίς «πονοκεφαλιάζει» λόγω έλλειψης… τραυματισμών.

Από την αρχή της σεζόν, οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν διαρκώς προβλήματα, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για το προαναφερόμενο μεγάλο ματς. Αυτό… ενοχλεί τον έμπειρο κόουτς, αφού θα πρέπει να «κόψει» πολλούς ετοιμοπόλεμους:

«Δεν έχουμε προβλήματα φυσικής κατάστασης, αφού όλοι

επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες υγιείς. Προπονήθηκαν κανονικά, όλοι όσοι έμειναν στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δεν ακολουθεί κάποιος πρόγραμμα αποθεραπείας. Η θέση μας είναι προνομιακή, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί δυσκολίες. Πλέον έχω πολλές επιλογές και πολλοί αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα, όποτε αρκετοί θα απογοητευτούν».

Αναφέρθηκε επίσης στα συνθήματα, τα οποία συνηθίζονται στα παιχνίδια μεταξύ των δύο κορυφαίων, σε τίτλους, αγγλικούς συλλόγους:

«Δεν νομίζω ότι χωρούν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο υβριστικά συνθήματα. Πρέπει να σεβόμαστε όλοι τις υπόλοιπες ομάδες. Το καλύτερο είναι να κοπούν όλα αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα