Προχωρούν δυναμικά οι Κογιότες

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του πιστοποίησε ο Radim Vrbata και οδήγησε τους Φίνιξ Κογιότες στο 2-1 επί των Ντάλας Σταρς στην παράταση.

Ο 30άχρονος δεξιός επιθετικός πέτυχε το 28ο του φετινό του γκολ, επίδοση η οποία αποτελεί ρεκόρ καριέρας. Μάλιστα αυτό ήταν «χρυσό», καθώς σημειώθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Πρώτα περίμενε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Kari Lehtonen, να φανερώσει τις προθέσεις του και στη συνέχεια κατέγραψε ο Vrbata το δέκατο νικητήριο γκολ

του εντός του 2011-12 . Ακόμα ο Mikkel Boedker σημείωσε το πρώτο του γκολ σε 21 ματς και άνοιξε το σκορ, ενώ ο Mike Smith αντιμετώπισε πετυχημένα τριάντα σουτ των «αστεριών».

Από την πλευρά τους, τα «αστέρια» παρατάχθηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Jamie Benn, ενώ ο Michael Ryder συμπλήρωσε 22 γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο βαθμός της... παρηγοριάς ανέβασε τους Σταρς στους 62 συνολικά και στην δέκατη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL τρεις μακριά από την αντίστοιχη προνομιούχα οκτάδα.

Οι «λύκοι», όμως, συμπλήρωσαν 67 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ. Παράλληλα απέχουν μόλις δύο βαθμούς από το ρετιρέ της Pacific και τους Σαν Χοσέ Σαρκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα