Συνεχίστηκε η κυριαρχία των Κανάκς

Το 6-2 των Βανκούβερ Κανάκς σε βάρος των Τορόντο Μέιπλ Λιφς αποτέλεσε την δέκατη τους διαδοχική νίκη σε βάρος της έτερης καναδικής ομάδας.

Από την στιγμή που ο Alex Burrows και οι δίδυμοι Sedins βρέθηκαν σε «μεγάλες» βραδιές, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ελάχιστη δυνατή τύχη στην ακριτική πόλη της μικρότερης χώρας της Βόρειας Αμερικής. Ο Burrows είχε δύο γκολ, ο Daniel Sedin ένα γκολ συν τρεις ασίστ, και ο Henrik Sedin τέσσερις; ασίστ.

Τα άλλα

γκολ των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος σημειώθηκαν από τους Manny Malhotra, Sami Salo και Kevin Bieksa. Από την άλλη, ο Dion Phaneuf μείωσε σε 3-1 και ο Nikolai Kulemin σε 6-2, 19.2 δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα. Φυσικά αυτά δεν θα μπορούσαν να αποτρέψουν την έκτη ήττα των Λιφς στα επτά τελευταία τους παιχνίδια.

Έτσι οι Κανάκς συμπλήρωσαν ογδόντα βαθμούς. Αυτή η συγκομιδή φέρνει την ομάδα του Βανκούβερ στην πρώτη θέση της Northwest και στην δεύτερη της δυτικής περιφέρειας του NHL. Στην όγδοη θέση της Ανατολής παραμένουν, για την ώρα, οι Μέιπλ Λιφς με 64 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα