Προετοιμάζεται για την είσοδό του στην ΑΕΚ ο Ντέμης

Εντείνονται οι προσπάθειες του Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ, με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να... τρέχει για να προλάβει τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (25/04).

Μπορεί μια μερίδα οπαδών της ΑΕΚ να αντιδρά στην επιστροφή του, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται και ετοιμάζει τις κινήσεις του για την είσοδό του στην ΠΑΕ.

Άλλωστε, η πλειοψηφία του κόσμου της Ένωσης αναγνωρίζει πως είναι ο μοναδικός

που ασχολείται τόσο πολύ αυτό το διάστημα και πιστεύει ότι είναι ικανός να δώσει λύση.

Ο Ντέμης συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος και δεν ανοίγει τα... χαρτιά του, ωστόσο διαφαίνεται ότι ετοιμάζει την επάνοδό του με σταθερά βήματα.

Σε πρώτη φάση δείχνει να έχει εξασφαλίσει την οικονομική στήριξη του Γιάννη Μπεθάνη, όμως αναζητά κι άλλους εύπορους επιχειρηματίες, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα, ο Νικολαΐδης ενημερώνεται συνεχώς για την προοπτική κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που συμπεριλαμβάνει στα διαπραγματευτικά του ατού.

Ο Ντέμης... τρέχει για να προλάβει να είναι έτοιμος στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης (25/04), ωστόσο δεν αποκλείεται η ΓΣ να πάρει νέα αναβολή για τις 9 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα