Ψυλλάκης: «Δε υπάρχει θέμα αποχώρησης άλλου παίκτη»

Για την αποχώρηση του Παναγιώτη Κορδονούρη από τον ΑΟΧ, που ήταν για καθαρά οικογενειακούς λόγους, αλλά και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλοι την πόρτα της εξόδου μίλησε ο Νότης Ψυλλάκης.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα SportFmXania, ο επικεφαλής της Επιτροπής στήριξης του ΑΟΧ, ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης κάποιου άλλου παίκτη, ωστόσο, δεν απέκλεισε αυτό να συμβεί μετά τις γιορτές, όταν θα προταθεί μείωση αποδοχών

στους «ακριβοπληρωμένους» ποδοσφαιριστές.

«Ο Παναγιώτης Κορδονούρης είναι ο μόνος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στην πόλη των Χανίων και στον Α.Ο. Χανιά. Οι υπόλοιποι παίκτες πληρώνονται κανονικά μέχρι και σήμερα, χωρίς να τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης κάποιου άλλου παίκτη μέχρι στιγμής.

Μετά τις γιορτές η διοίκηση του ΑΟΧ θα μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά, από αυτούς που έχουν μεγάλα συμβόλαια, για να βρουν μία «χρυσή τομή...»

Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης αναγκαστικά θα προταθεί μείωση των αποδοχών σε «ακριβοπληρωμένους» παίκτες, αλλά θα γίνουν προσπάθειες ώστε να μην υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα!

Σίγουρα, πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι ποδοσφαιριστές από αυτούς να μην δεχτούν την μείωση που θα τους προταθεί και να θελήσουν να φύγουν...»

Keywords
Τυχαία Θέματα