Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

18:44 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου και των υπόλοιπων ανθρώπων που απαρτίζουν το νεοϊδρυθέν σωματείο, προχωρά. Όπως φαίνεται λοιπόν, η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού θα τον μετατρέψει σε εταιρεία λαϊκής βάσης.

Προκειμένου να γλιτώσει την καταστροφή. Αναφορικά με το όλο εγχείρημα, πολλές είναι οι διαφωνίες που μπορεί να έχει κάποιος, ή ακόμη περισσότερες οι απορίες που υπάρχουν αναφορικά με την λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

του αύριο. Για παράδειγμα, σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την χώρα και κατά συνέπεια για όλους τους πολίτες της, είναι δύσκολο να φανταστείς πως θα βάλει ο κόσμος χρήματα απ’ το υστέρημά του για την ομάδα που αγαπά. Όταν μόλις στο προηγούμενο ματς, με την τιμή του εισιτηρίου σε χαμηλά επίπεδα, δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ ούτε 2.500 άνθρωποι.

Σωστές και θεμιτές όλες αυτές οι απορίες ή οι διαφωνίες αν προτιμάτε. Όμως, αυτή τη στιγμή, με τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη κατάσταση και με τους κινδύνους που υπάρχουν, μπορεί ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί κάτι καλύτερο; Μπορεί ο οποιοσδήποτε να δώσει την λύση; Ε, τότε ας βγει να το κάνει να τελειώνουμε. Ξεκάθαρα τα πράγματα, το σωματείο που ευελπιστεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε εταιρεία λαϊκής βάσης, είναι τη δεδομένη στιγμή η μόνη ελπίδα για το «τριφύλλι». Όσο κι αν έχουμε συνηθίσει σε ανθρώπους που βάζουν χρήματα, λοιπόν, πρέπει σιγά σιγά να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σαφώς και περιμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος, σαφώς κάποια πράγματα έχουν ενοχλήσει τον πολύ κόσμο (όπως η συμμετοχή του Καμίνη στα ιδρυτικά μέλη, ή το λάθος στην ονομασία του συλλόγου στην πρώτη ανακοίνωση που έβγαλε το σωματείο) αλλά για το καλό του Παναθηναϊκού όλα αυτά πρέπει να μείνουν στην άκρη. Επίσης, καλό θα είναι να πάψουμε να βλέπουμε διαρκώς... συνομωσίες.

Κοινώς, δεν έχει σημασία με ποιον τα έχει καλύτερα ο Αλαφούζος, με τον Βαρδινογιάννη ή τον Βγενόπουλο δηλαδή. Σημασία έχει να καταφέρει αυτός και το σωματείο του να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην σωτηρία και στην επόμενη μέρα. Προσοχή. Ακόμη δεν έχει πετύχει τίποτα. Ακόμη υπάρχει πολύς δύσκολος δρόμος. Και αρχικά η μάχη για την αδειοδότηση, προκειμένου να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν, γλιτώνοντας το μεγαλύτερο κάζο της ιστορίας της. Περιμένουμε, αρχίζουμε να αισιοδοξούμε συγκρατημένα, αλλά τίποτα παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα