Σκέφτεται την αποχώρηση ο Ψυλλάκης

10:06 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σκέψεις αποχώρησης από την επιτροπή στήριξης του ΑΟΧ κάνει ο Νότης Ψυλλάκης σε περίπτωση που δεν υπάρξει βοήθεια από τους τοπικούς άρχοντες.

Ο επικεφαλής της διοίκησης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην εκπομπή ΝΕΑ sport live, της ΝΕΑΣ Τηλεόρασης τονίζοντας ότι σκέφτεται να αποχωρήσει αν η ομάδα δεν έχει τη στήριξη των τοπικών παραγόντων και της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα

athlitiko, ο Ψυλλάκης έχει «φωτογραφίσει» τους παλιούς παράγοντες του ΑΟΧ, Σταύρο Πάτερο και Σταύρο Μανωλεδάκη, για αθέτηση συμφωνίας το καλοκαίρι:

«Όταν αποφασίσαμε να αναλάβουμε τον ΑΟΧ το περασμένο καλοκαίρι, κάποιοι μας υποσχέθηκαν συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν τηρηθεί ή καλύτερα, έχουν τηρηθεί σε ποσοστό 12-20 %, το οποίο είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Φώναζέ με, Σταύρο... Αυτοί που υποσχέθηκαν ό,τι υποσχέθηκαν, αν είχαν την πρόθεση να μη βοηθήσουν, ας το έλεγαν ευθύς εξαρχής και όχι να υπόσχονται πράγματα τα οποία θα αθετούσαν αργότερα. Όλα αυτά ασχέτως, αν πρόκειται για παράγοντες που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα, στο παρελθόν. Φώναζέ με Σταύρο...».

Για τους βουλευτές των Χανίων είπε: «Παραμένουν εκκωφαντικά σιωπηλοί».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν υπάρξει στήριξη δήλωσε ότι ούτε Δον Κιχώτης είναι, ούτε γραφικός θέλει να καταντήσει, παρακαλώντας για 100 και 200 ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα