Σοκ με Κλωναρίδη, φόβοι για θλάση!

Δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα που επεφύλασσε η σημερινή (27/04) προπόνηση της ΑΕΚ για τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμα και για θλάση – Ενοχλήσεις και για τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Παναγιώτη Λαγό και Ανέστη Αργυρίου.

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Έλληνα τεχνικό ενόψει play off, αντί να

μειώνονται, πολλαπλασιάζονται, καθώς στο απουσιολόγιό του, μαζί με τους Τραϊανό Δέλλα και Κώστα Μανωλά, πρωταγωνιστούν πλέον άλλοι τέσσερις «κιτρινόμαυροι»!

Ο μεγαλύτερος δε από αυτούς, δεν είναι άλλος από τον Κλωναρίδη ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να εκφράζει φόβους ακόμα και για θλάση.

Η κατάσταση του νεαρού μέσου θα επανεκτιμηθεί αύριο, Σάββατο, όταν και θα αποσαφηνιστεί το ακριβές πρόβλημα και η σοβαρότητα του.

Από εκεί και πέρα, εκτός, ακολουθώντας ατομικό, έμεινε επίσης τόσο ο Παναγιώτης Λαγός ο οποίος πονά στη μέση, όσο και οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Ανέστης Αργυρίου λόγω ενοχλήσεων σε δεξί δικέφαλο και αριστερό γλουτό αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα