Σπανός: «Την Κυριακή να μιλούν όλοι για ποδόσφαιρο»

Ένα 24ωρο πριν την έναρξη του τελικού, ο Γιώργος Σπανός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη μεγάλη πρόκληση κατάκτησης ενός τίτλου και ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα παιχνίδι που θα το θυμούνται όλοι για το καλό ποδόσφαιρο που παρουσίασαν οι ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος παραχώρησε δηλώσεις στον «Αθήνα 9,84» με αφορμή τον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό. Αφού αναφέρθηκε στον περσινό αντίστοιχο αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε για τα

όπλα της ομάδας του, για τους Τάτο και Μήτρογλου, για τον Δώνη, τα πλέι οφ και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Σπανού:

Για τον περσινό τελικό

«Ο περσινός τελικός ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει τίποτα στη μνήμη μου. Τα έχω διαγράψει όλα, γιατί δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο καθόλου σε αυτή την αναμέτρηση. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε φέτος είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι ο τελικός κυπέλλου σε όλες τις προηγμένες χώρες είναι γιορτή και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και την επόμενη μέρα να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο».

Για τα όπλα του Ατρομήτου:

«Νομίζω ότι έχουμε δείξει κι εμείς ότι σαν ομάδα έχουμε ποιότητα και θα προσπαθήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε να τις εξαντλήσουμε, για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έχουμε, επίσης, την τύχη να διαθέτουμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Ο Γιώργος Δώνης είναι φιλόδοξος, έχει γνώσεις στο αντικείμενο, και πιστεύω ότι είναι καταλυτικός παράγοντας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Ατρόμητου τα τελευταία δύο χρόνια».

Για την ψυχολογία Τάτου και Μήτρογλου:

«Το έχουμε συζητήσει και με τα δύο παιδιά το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν, όταν είχαμε πάρει τους συγκεκριμένους παίκτες, δεν έθεσε ποτέ θέμα μη συμμετοχής τους στα μεταξύ μας παιχνίδια. Οπότε δεν υπήρξε τέτοιο θέμα για να μη συμμετέχουν τα παιδιά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Κατά τη γνώμη μου, είναι μία χρυσή ευκαιρία για αυτούς να δείξουν σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα ότι πραγματικά έχουν τις δυνατότητες να ενταχθούν σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Για τον αγώνα κλειδί στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου:

«Ο Ατρόμητος έχει περάσει πολλά εμπόδια για να φτάσει στον τελικό. Και οι τρεις τελευταίες προκρίσεις επί του Άρη, του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, και επί του Αστέρα Τρίπολης στα διπλά παιχνίδια στους ημιτελικούς ήταν πολύ δύσκολες και απέδειξαν ότι άξια ο Ατρόμητος έφτασε στον τελικό του κυπέλλου».

Για το πρωτάθλημα και τις δηλώσεις Παπουτσάκη:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω, επειδή ο κ. Παπουτσάκης είναι ένα ιδιαίτερα σεβαστό άτομο. Θα σας πω πάντως ότι πολλές φορές, εν βρασμώ, οι παράγοντες λέμε κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αργότερα. Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν εν βρασμώ. Προσωπικά πιστεύω ότι φέτος έγινε το καθαρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που ήρθαν. Οι περισσότερες ομάδες -γιατί δεν είναι μόνο ο αγωνιστικός παράγοντας-, ό,τι έδωσαν πήραν».

Για το αν σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την

Keywords
Τυχαία Θέματα