Υπερπαρατηρητής στον αγώνα της Ελευσίνας!

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα του Αστέρα Μαγούλας με τον Πανηλειακό, ενώ η Ένωση της Football League και Football League 2 συγκάλεσε σύσκεψη παρουσία και του Σπύρου Καλογιάννη και όρισε υπερπαρατηρητή.

Να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού ανάμεσα σε Αστέρα Μαγούλας και Πανηλειακό στην Ελευσίνα και να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια θέλουν στην Ένωση της Football League

και Football League 2, μια και είναι νωπές οι μνήμες των επεισοδίων στον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων στον Πύργο.

Για το λόγο αυτό, το πρωί της Παρασκευής (27/04) ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων επέστησε την προσοχή των δυο ομάδων, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξουν εντάσεις ή «παρατράγουδα».

Από την πλευρά του Πανηλειακού το «παρών» έδωσε ο διοικητικός επικεφαλής, Κώστας Ντάβαρης, με συνεργάτη του.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυξημένα, με παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά και αθλητικού εισαγγελέα στο γήπεδο της Ελευσίνας. Μάλιστα, η ΕΠΑΕ όρισε και υπερπαρατηρητή αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας του Πύργου θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου (28/04) και το βράδυ θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα