Στα… μαλακά ο Τέβες;

Στα… μαλακά ίσως πέσει τελικά ο Κάρλος Τέβες αφού σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι αποδέχθηκαν τον ισχυρισμό του «Ινδιάνου» πως ουδέποτε αρνήθηκε να περάσει αλλαγή στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπως είχε κατηγορηθεί από τον προπονητή του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ουδέποτε αρνήθηκα να περάσω σαν αλλαγή.

Υπήρξε λάθος συνεννόηση», επανέλαβε ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός κατά τη διάρκεια της σημερινής του απολογίας ενώπιον της διοίκησης των «πολιτών», συμπληρώνοντας για την άρνηση του να συνεχίσει να κάνει «ζέσταμα»: «Eίχα ήδη κάνει ζέσταμα και ήμουν έτοιμος να παίξω».

Πλέον, η τιμωρία της διοίκησης η οποία φέρεται να θεωρεί τον Τέβες υπεύθυνο μόνο για το γεγονός πως δεν συνέχισε το «ζέσταμα» - μετά και τις σημερινές (21/10) εξελίξεις - αναμένεται να είναι ηπιότερη σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο ακόμα και για διακοπή συμβολαίου. Παρόλα αυτά το μέλλον του στο Μάντσεστερ φαντάζει το ίδιο δυσοίωνο, αφού θεωρείται απίθανο ο Ιταλός τεχνικός να τον συμπεριλάβει και πάλι στα βασικά του πλάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα