Σταθερός ο Dubnyk των Όιλερς

07:51 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την τρίτη του διαδοχική συμμετοχή κατέγραψε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Devan Dubnyk, στο 3-2 των Ένμοντον Όιλερς επί των Κολοράντο Άβαλανς.

Η 14η επιλογή του ντραφτ του 2004 κατέγραψε 31 αποκρούσεις στον πρώτο αγώνα των Όιλερς και των Άβαλανς ύστερα από την ολιγοήμερη διακοπή για το ετήσιο All-Star Game. Είχαν προηγηθεί δύο παρουσίες του πριν την διακοπή και φαίνεται πως θα προσφέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό

στον βασικό γκολκίπερ της ομάδας του, Nikolai Khabibulin.

Οι Peter Mueller και ο rookie, Gabriel Landeskog, πάντως, «κέρδισαν» τον Dubnyk και μείωσαν σε 2-1 και 3-2, αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση ο Καναδός γκοκλίπερ πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στην συγκομιδή του.

Στο πρώτο 20λεπτο οι Jordan Eberle (19 γκ.) και Eric Belanger διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ του συλλόγου του Ένμοντον. Ακόμα, ο Taylor Hall (17 γκ.) σημείωσε το 3-1, 6:01 ύστερα από την έναρξη της τρίτης περιόδου.

Πλέον οι γηπεδούχοι της παραπάνω αναμέτρησης έχουν 43 βαθμούς, αλλά παραμένουν στην προτελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Άβαλανς συμπλήρωσαν τρεις συναπτές ήττες και έμειναν στους 54 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα