«Καθάρισε» ο Stamkos στην παράταση για τους Λάιτνινγκ

06:51 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με γκολ του Steven Stamkos στην παράταση, οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ κέρδισαν τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς με 4-3 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων έπειτα από το All Star Game.

O σκοπιανικής καταγωγής επιθετικός συμπλήρωσε 33 γκολ με το αποψινό (ξημερώματα 01/02) «χρυσό» του και παραμένει στην πρώτη θέση των σκόρερ του

NHL. Ακόμα, ο Martin St. Louis πρόσφερε την τελική ασίστ στο νικητήριο γκολ, ενώ είχε ήδη σημειώσει δικό του τέρμα στην δεύτερη περίοδο.

Οι Matt Hendricks, Mathieu Perreault και Troy Brouwer πέτυχαν τα γκολ των «πρωτευουσιάνων», οι οποίοι πήραν τον βαθμό της παρηγοριάς χωρίς τον τιμωρημένο, Alex Ovechkin, αν και βρέθηκαν πίσω με 3-1 στα μέσα του δεύτερου 20λεπτου. Από την άλλη, οι Teddy Purcell και Nate Thompson σημείωσαν τα άλλα γκολ των «κεραυνών».

Έτσι συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές επιτυχίες οι γηπεδούχοι και ανέβηκαν στους 48 βαθμούς, οκτώ μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής. Στους 56 βρέθηκαν οι πρωτοπόροι της Southeast, οι οποίοι διατηρούν την τρίτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα