Δεν φοβούνται οι Πένγκουινς με Malkin

06:21 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Για άλλη μία φορά ο Evgeni Malkin πρωταγωνίστησε και οι Πίτσμουργκ Πένγκουινς επιβλήθηκαν των Τορόντο Μέιπλ Λιφς στα πέναλτι.

Μόλις έξι δευτερόλεπτα πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο προαναφερόμενος διεθνής Ρώσος ισοφάρισε σε 4-4 και στα πέναλτι είχε την μοναδική εύστοχη εκτέλεση. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πίτσμπουργκ συμπλήρωσε 27 γκολ, ολοκλήρωσε την ανατροπή διαφοράς τριών τερμάτων και οι «πιγκουίνοι» συμπλήρωσαν οκτώ διαδοχικές επιτυχίες.

Δύο γρήγορα γκολ

των Tyler Bozak και Clarke MacArthur διαμόρφωσαν το 4-1 στην αρχή της τρίτης περιόδου και φάνηκαν πως... καθάριζαν το παιχνίδι. Ωστόσο οι Steve Sullivan και Joe Vitale μείωσε σε 4-3, πριν ισοφαρίσει ο Malkin.

Το πρώτο 20λεπτο δεν είχε γκολ, ενώ στο δεύτερο ο Mickail Grabovski είχε δύο προσωπικά για το 2-0, πριν μειώσει σε 2-1 ο Matt Cooke.

Πλέον ο σύλλογος του Πίτσμπουργκ έχει 62 βαθμούς και την πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι Λιφς «ανέβηκαν» στους 56 και την όγδοη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα