Στην κούρσα για τον πρωταθλητή η ιππασία

Στη Θεσσαλονίκη φιλοξενείται ο πρώτος αγώνας για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στην υπερπήδηση εμποδίων την Παρασκευή (27/4).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινά από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου

στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι φετινοί πρωταθλητές θα αναδειχθούν μετά από βαθμολογία, αρθροιστικά στους τέσσερις αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του τελικού. Ο πρώτος αγώνας μόνο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άλλοι τρεις θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Οι κατηγορίες, είναι οι Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Στην Κατηγορία Αμαζόνων θα βγει Πολυνίκης αμαζόνα της χρονιάς και πάλι μετά από βαθμολογία.

Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες στην Θεσσαλονίκη θα αρχίσουν στις 10.00. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες, αυτή των νέων ίππων και τρία αγωνίσματα ύψους 1.15μ, 1.25μ. και 1.35μ. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνει η κατηγορία εφήβων ύψους 1.35μ. και τρεις κατηγορίες ύψους 1.20μ, 1.30μ. και 1.40μ, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα διεξαχθούν η κατηγορία νεολέκτων ιππέων και οι σημαντικότερες κατηγορίες παίδων ύψους 1.20μ., νέων ιππέων ύψους 1.40μ., ενηλίκων ύψους 1.45μ. και αμαζόνων ύψους 1.25μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα