Στην οκτάδα οι Σαρκς

Για πρώτη φορά από τις αρχές του Φεβρουαρίου, οι Σαν Χοσέ Σαρκς «έδεσαν» δύο νίκες, καθώς επικράτησαν με 3-2 στην παράταση των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς.

Ο Marty Havlat αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης, αφού βρήκε δίχτυα στο 1:37 του έξτρα πεντάλεπτου. Μάλιστα έπρεπε να σουτάρει... δύο φορές, για να ξεπεράσει τον Jimmy Howard, τερματοφύλακα των «κόκκινων φτερών».

Όλα αυτά ενώ ο δεξιός επιθετικός επανήλθε στα ρινκ ύστερα από

απουσία 39 παιχνιδιών. Ο ίδιος παίκτης είχε διαμορφώσει το 2-0, 1:37 πριν την λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ ο Joe Pavelski είχε ανοίξει το σκορ στο 48ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Πριν το τέλος της πρώτης περιόδου μείωσε ο Pavel Datsyuk σε 2-1 και ο Valtteri Filppula ισοφάρισε σε 2-2 στα μέσα του τρίτου 20λεπτου. Ωστόσο η ομάδα του Ντιτρόιτ περιορίστηκε στον βαθμό... της παρηγοριάς και σύλλεξε την τέταρτη διαδοχική ήττα της.

Με επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, οι «καρχαρίες» άθροισαν 82 και κατατάχθηκαν όγδοοι στην δυτική περιφέρεια του NHL. Ταυτόχρονα βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από το ρετιρέ της Pacific και τους Ντάλας Σταρς.

Από την πλευρά τους, οι Ρεντ Ουίνγκς άθροισαν 92 βαθμούς και έμειναν στην τέταρτη θέση της Δύσης. Πλέον έχουν πλεονέκτημα δύο βαθμών από τους Νάσβιλ Πρέντατορς και μειονέκτημα οκτώ βαθμών από τους Σέιντ Λούις Μπλους στην «κούρσα» της Central.

Keywords
Τυχαία Θέματα