Στο +12 οι Ρέιντζερς

00:11 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μεγάλη νίκη με 4-3 πέτυχαν οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς σε βάρος των Μπόστον Μπρούινς την Κυριακή (04/03) και ξέφυγαν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Πλέον, οι Νεοϋορκέζοι έχουν διαφορά δώδεκα βαθμών στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Αμφότεροι οι Derek Stepan και Marian Gaborik πέτυχαν καθοριστικά γκολ, αφού οι γηπεδούχοι «έσπασαν» δύο ισοπαλίες στο τρίτο 20λεπτο, για να φτάσουν στη νίκη.

Παράλληλα με την πρώτη νίκη της καριέρας του, ο 21χρονος Σουηδός

τερματοφύλακας των Νιου Γιορκ Άιλαντερς, Anders Nilsson, κατέγραψε το πρώτο του shutout κόντρα στους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Ο Kyle Okposo υπήρξε ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης.

Δύο γκολ ο Jamie McGinn και 30/30 για τον Semyon Varlamov στο εκτός έδρας 2-0 των Κολοράντο Άβαλανς σε βάρος των Μινεσότα Ουάιλντ. Ακόμα, o Ilya Bryzgalov ήταν αυτός που πήρε το άλλο shutout της βραδιάς και οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς επικράτησαν των Ουάσινγκτον Κάπιτολς με 1-0.

Με ανατροπή του σκορ, οι Ντάλας Σταρς επιβλήθηκαν στα πέναλτι των Κάλγκαρι Φλέιμς με 3-2 πλησιάζοντας την πρόκριση στα play off, ενώ οι Σικάγο Μπλάκχοκς «άρπαξαν» δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Τέλος οι Φλόριντα Πάνθερς κέρδισαν με 4-2 τους Ότουα Σένατορς και εδραιώθηκαν στην κορυφή της Southeast.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Νιου Γιορκ Ρέιντζερς-Μπόστον Μπρούινς 4-3
Νιου Γιορκ Άιλαντερς-Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς 1-0
Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνκγς-Σικάγο Μπλάκχοκς 1-2
Φλόριντα Πάνθερς-Ότουα Σένατορς 4-2
Κάλγκαρι Φλέιμς-Ντάλας Σταρς 0-2 στα πέναλτι (2-2 κ.α. & παρ.)
Ουάσινγκτον Κάπιτολς-Φιλαδέλφεια Φλάιερς 0-1
Μινεσότα Ουάιλντ-Κολοράντο Άβαλανς 0-2

Keywords
Τυχαία Θέματα