Στον έκτο γύρο οι Άιλαντερς

«Μαραθώνια» αποδείχθηκαν τα πέναλτι, στα οποία οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς επικράτησαν των Μόντρεαλ Κανάντιενς ύστερα από το προγενέστερο 2-2.

Ο Josh Bailey σημείωσε τη νικητήρια εκτέλεση στον έκτο γύρο της τελικής διαδικασίας και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους «νησιώτες». Στον πρώτο γύρο είχαν βρει δίχτυα οι Frans Nielsen και David Desharnais, ενώ στο τέταρτο οι Matt Moulson και Rene Bourque.

O Nielsen,

μάλιστα, είχε ένα γκολ και μία ασίστ στο δεύτερο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Άιλαντερς μετέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 σε 2-1. Το άλλο τέρμα καταγράφηκε από τον Mark Streit.

Το πρώτο του γκολ στο NHL σημείωσε ο Aaron Palushaj στο 2:53 της αναμέτρησης, ενώ ο Louis Leblanc ισοφάρισε σε 2-2 στην τρίτη περίοδο. Ακόμα, ο Peter Budaj είχε 36 αποκρούσεις, ενώ ο γκολκίπερ των Νεοϋορκέζων, Al Montoya, 28.

Πλέον αμφότερες οι ομάδες έχουν από 69 βαθμούς και μοιράζονται την τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Οι νικητές έχουν δέκα αγώνες στην διάθεσή τους για καλύψουν μειονέκτημα εννέα βαθμών σχετικά με την προνομιούχα οκτάδα, ενώ οι «χαμπς» έχουν εννέα ακόμα ματς στο δικό τους πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα