Στον πέμπτο γύρο των πέναλτι οι Μπλάκχοκς

Προσέγγισαν τη μαθηματική πρόκριση στα play off οι Σικάγο Μπλάκχοκς κερδίζοντας τους πρωτοπόρους Σέιντ Λούις Μπλους στα πέναλτι.

Στο πέμπτο γύρο της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή, ο Dave Bolland ξεπέρασε τον Jaroslav Halak που είχε σταματήσει τις πρώτες τρεις εκτελέσεις και 37 σουτ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Ακολούθησε άστοχο σουτ του Patrik Berglund και ο επιπλέον βαθμός κατέληξε στους «μαυραετούς».

Πάντως, η ομάδα της «πόλης των ανέμων» είχε προηγηθεί με 3-1 στο 8:40 της τρίτης περιόδου, πριν

μειώσει ο Jason Arnott και ισοφαρίσει ο David Perron 1:32 πριν την λήξη του τρίτου 20λεπτου. Οι Andrew Brunette και Patrick Sharp είχαν πετύχει τα δύο προγενέστερα γκολ των «χοκς», ενώ ο Bryan Bickell είχε ανοίξει το σκορ στην πρώτη περίοδο, εννέα δευτερόλεπτα πριν ισοφαρίσει ο Alex Steen.

Με τον Corey Crawford να καταγράφει 17 αποκρούσεις, οι Μπλάκχοκς έχουν 95 βαθμούς και τέσσερα ακόμα παιχνίδια στο πρόγραμμά τους. Η έκτη ομάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL απέχει έναν βαθμό από την πέμπτη θέση και δύο από την τέταρτη.

Από την πλευρά τους, οι «μπλε» άθροισαν 106 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Βανκούβερ Κανάκς που ακολουθούν στην κατάταξη της Δύσης με έναν αγώνα λιγότερο. Οι εκπρόσωποι του Σέιντ Λούις έχουν τέσσερα ακόμα ματς, πριν αρχίσουν την προσπάθειά τους στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα