«Ανάσα» για Κάπιτολς στα πέναλτι

Μετά από δραματικό 2-2, οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς κέρδισαν τους Μπόστον Μπρούινς στα πέναλτι και «έπιασαν» την όγδοη θέση της Ανατολής.

Συγκεκριμένα, οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν 86 βαθμούς, όσους και οι όγδοοι Μπάφαλο Σέιμπερς. Ωστόσο έχουν τέσσερα ακόμα ματς στο πρόγραμμά τους, ενώ οι Σέιμπερς πέντε.

Στον τέταρτο γύρο των πέναλτι, ο Brooks Laich πέτυχε το νικητήριο γκολ. Νωρίτερα ο Alexander Semin και Matt Hendricks είχαν επίσης εύστοχες εκτελέσεις,

όπως οι Tyler Seguin και Patrice Bergeron των κατόχων του Stanley Cup.

Πάντως, οι «καπς» βρέθηκαν κοντά στη νίκη στην τρίτη περίοδο, όταν οι Dennis Wideman και Marcus Johansson ξεπέρασαν τον Tim Thomas και διαμόρφωσαν το 2-0. Μόλις 3:10 πριν την λήξη, όμως, ο David Krejci μείωσε και 1:16 πριν το τέλος ο Andrew Ference ισοφάρισε.

Αμφότερα τα γκολ των Μπρούινς σημειώθηκαν σε βάρος του Michal Neuvirth που είχε αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Tomas Vokoun στο πρώτο 20λεπτο. Επίσης, ο Jason Chimera των Κάπιτολς αποβλήθηκε.

Τελικά, οι εκπρόσωποι της Ουάσινγκτον ξεπέρασαν τα παραπάνω απρόοπτα και συμπλήρωσαν 86 βαθμούς. Στους 94 βρέθηκαν οι πρωτοπόροι της Northwest που θέλουν άλλον έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και τυπικά την παρουσία τους στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα