Άργησαν οι Ουάιλντ

Μετά από τρεις σερί ήττες και τον μαθηματικό αποκλεισμό από τα play off, οι Μινεσότα Ουάιλντ επικράτησαν των Φλόριντα Πάνθερς με 3-2 στην παράταση.

Μόλις 31 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Erik Christensen ισοφάρισε σε 2-2 και η αναμέτρηση στο «Xcel Energy Center» κατέληξε στο έξτρα πεντάλεπτο. Η παράταση, όμως, είχε διάρκεια μόλις 15 δευτερόλεπτα, αφού τόσα χρειάστηκε ο Φινλανδός Mikko Koivu για να πετύχει το «χρυσό» και πανέμορφο γκολ.

Νωρίτερα,

στο 1:03 της τρίτης περιόδου, ο Kyle Brodziak είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Ακόμα, ο Niklas Backstrom έκανε 25 αποκρούσεις στο πρώτο του παιχνίδι ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη την 1η Μαρτίου. Πάντως, οι Scottie Upshall και Tomas Fleishmann «κέρδισαν» τον τερματοφύλακα των «τρελών», αλλά δεν τον εμπόδισαν να επιστρέψει νικηφόρα στη δράση.

Πλέον οι Ουάιλντ έχουν 74 βαθμούς, αλλά αδιάφοροι αναφορικά με τα σενάρια πρόκρισης στα play off. Αυτό δεν ισχύει για τους πρωτοπόρους της Southeast που «ανέβηκαν» στο ενενήντα βαθμούς και χρειάζονται πέντε ακόμα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην post-season.

Keywords
Τυχαία Θέματα