«Τεσσάρα» κορυφής για Ουρουγουάη

Με τέσσερα γκολ του Λουίς Σουάρεζ, η Ουρουγουάη συνέτριψε την Χιλή με 4-0 και συμπλήρωσε επτά βαθμούς στον όμιλο πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014 της Νότιας Αμερικής.

Ο άσος της Λίβερπουλ «χτύπησε» στο 41ο, στο 46ο, στο 67ο και στο 73ο λεπτό, για να πετύχει το καρέ τερμάτων. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά το 4-0 αντικαταστάθηκε, αφού η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο δεν κρινόταν πλέον επιθυμητή, αν και θα μπορούσε να αυξήσει τις προσωπικές του επιτυχίες. Το δεδομένο είναι ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ

και η... παρέα του πέρασαν... εφιαλτικές στιγμές στην έδρα των κατόχων του Copa America.

Άλλωστε το ματς ήταν... μονόπλευρο, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι επτά βαθμοί εξασφαλίζουν στην Ουρουγουάη την πρώτη θέση της κατάταξης ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Γκοντίν, Περέιρα, Λουγκάνο, Καθέρες, Πέρεζ, Γκονζάλεζ (69' Βάσκεζ), Αρέβαλο, Ραμίρεζ (57' Αμπρέου). Σουάρεζ (76' Ροντρίγκεζ), Καβάνι.
Χιλή: Μπράβο, Κοντρέρας, Γκονζάλεζ, Πόνσε, Φερνάντεζ, Κάμπος, Ντίαζ (60' Μιρόσεβιτς), Μέντελ, Ίσλα, Σουάζο (60' Παρέδες), Βάργκας (71' Κανάλες).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα