Μπέντο: «Άδικο αποτέλεσμα»

Ο Πάουλο Μπέντο χαρακτήρισε άδικο το 0-0 στην έδρα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, αλλά αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα θετικό.

Ο 42χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί ότι οι Ίβηρες είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπως τόνισε, και για αυτό θα έπρεπε να είχαν πάρει τη νίκη στον αποψινό (11/11) αγώνα:

«Είχαμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Σε αυτό το διάστημα η Βοσνία μας απείλησε μονάχα μία φορά. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αφού ήμασταν καλύτεροι.

Είμαι υπερήφανος για το πάθος που έδειξε η εθνική ομάδα».

Στην συνέχεια, ο Μπέντο ζήτησε από τους διεθνείς παίκτες να αντιμετωπίσουν με την ίδια λογική τον επαναληπτικό, ώστε να προκριθούν στο EURO 2012.

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Το επόμενο ματς είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, αλλά σε διαφορετικό γήπεδο. Πήραμε καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι πάντα επικίνδυνο στις διπλές σειρές».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα