Θέλει play offs ο Ovechkin

Έχει ανεβάσει την απόδοσή του ο Alex Ovechkin στα κρίσιμα παιχνίδια και πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Έστω και αργά, ο Ovechkin επανήλθε στις... κανονικές του εμφανίσεις. Το αρνητικό είναι πως οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς είναι στην ένατη θέση της ανατολικής περιφέρειας και προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία θέση στα play off. Το στοίχημα του Ρώσου αριστερού

επιθετικού είναι να φέρει τους «πρωτευουσιάνους» στην post-season και να... βουλώσει τους επικριτές του. Για να συμβεί αυτό, πάντως, οι «καπς» θέλουν αρκετούς βαθμούς στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της regular season.

«Εκατοστάρης» Malkin

Ο Evgeni Malkin έγινε ο πρώτος παίκτης που συμπλήρωσε εκατό πόντους στο φετινό πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς. Αυτοί μπορεί να είναι αρκετοί για την κατάκτηση του Art Ross Trophy, καθώς ο πρώτος σκόρερ, Steven Stamkos, ακολουθεί με 91 πόντους και ο Claude Giroux είναι στην τρίτη θέση με 86.

Αισιοδοξία για Sedin

Την αγωνιστική επανάκαμψη του Daniel Sedin εντός των φετινών play off προβλέπει ο GM των Βανκούβερ Κανάκς, Mike Gillis. Θυμίζουμε πως ο Σουηδός επιθετικός υποφέρει από διάσειση.

Τραυματισμός Gustavsson

Πριν τη νέα «βαριά» ήττα των Τορόντο Μέιπλ Λιφς τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας, Jonas Gustavsson. Η απώλεια κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης δεν δικαιολογεί την αρνητική εμφάνιση του ιστορικού συλλόγου, αλλά ο Jussi Rynnas κλήθηκε στην πρώτη ομάδα και δέχθηκε... επτά γκολ.

Νέα ιδιοκτησία για τους Φλέιμς

Μετοχές στους Κάλγκαρι Σταπίντερς, ομάδα της λίγκας αμερικανικού φούτμπολ CFL, πήραν οι ιδιοκτήτες των Κάλγκαρι Φλέιμς. Άλλωστε η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών έχει «εισβάλει» στις περισσότερες επαγγελματικές ομάδες της καναδικής πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα