Τριάρα, με καλεσμένο τον Σισέ, στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός(photos)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ παρουσία 30000 οπαδών και του Τζιμπρίλ Σισέ που ήρθε να δει φίλους και πρώην συμπαίκτες στην Αθήνα. Προειδοποιήσεις του κόσμου στον Τσάκα που έδωσε το “παρών”.

{textlink02}

Στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς επέστρεψε

ο Παναθηναϊκό νικώντας με 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ χάρη στα γκολ των Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο – ενώ για τους Κρητικούς μείωσε ο Κάλαϊτζιτς – χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την παρουσία του όπως σε προηγούμενα εντός έδρας ματς αλλά και χωρίς να κινδινέψει απο την παθητική στάση των Κρητικών στο ματς.

Οι “πράσινοι” φάνηκαν αποτελεσματικοί σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς πριν απο την δύσκολη έξοδο που τους περιμένει την επόμενη εβδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη, ενώ ο ΟΦΗ προσπάθησε με συνταγή... “¨Καραϊσκάκης” να πάρει κάτι παραπάνω απο το παιχνίδι του ΟΑΚΑ χωρίς όμως να το καταφέρει.

Τα αξιοσημείωτα ωστόσο του παιχνιδιού ήταν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αφού την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος σταρ αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καταχειροκροτήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ματς και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην Αθήνα.

Παράλληλα, για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ ήταν κι ο Βλάσης Τσάκας που ωστόσο αυτή τη φορά είδε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον... προειδοποιεί πως θα έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν εμφανίσει τα χρήματα για να πάρει την ΠΑΕ, όπως υποστηρίζει ότι θέλει να κάνει...

Χωρίς εκπλήξεις Φερέιρα και Αναστόπουλος

Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς να έχουν επιφυλάξει κάποια έκπληξη αναφορικά με τις ενδεκάδες των δυο ομάδων. Ο Φερέιρα διατήρησε την ίδια ενδεκάδα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση την χρησιμοποίηση του Βύντρα στη θέση του τραυματία Μαρίνου ενώ ο Αναστόπουλος από την πλευρά του προτίμησε τους Μπόντορ και Σίσιτς αντί των δύο Λόπεζ που συνήθως παρατάσσει σε αυτές τις θέσεις, χωρίς ωστόσο αυτές οι κινήσεις να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάτω απο τα δοκάρια τον Καπίνο με τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα πήραν θέσεις οι Κατσουράνης και Σιμάο ενώ οι Κουίνσι και Ζέκα κινήθηκαν στα άκρα με τους Κλέιτον και Λέτο να συνεργάζονται στην επίθεση.

Απο πλευράς ΟΦΗ κάτω από την εστία ήταν ο Κάρολ με τους Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα και Γαλανόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Θέσεις αμυντικών μέσων πήραν οι Κάλαϊτζιτς και Μπόντορ με τους Παπουλή, Σίσιτς και Σουμπίνιο να κινούνται μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Καμπάνταη.

Πίεση και... Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι όπως συνηθίζει φέτος στο ΟΑΚΑ, με αρκετή κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και άμεσα κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΟΦΗ απο την πλευρά του, έμεινε πίσω από την μπάλα ν

Keywords
Τυχαία Θέματα