Τζέιμς: «Η πιο δύσκολη σεζόν η φετινή»

20:44 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς όταν του έγινε ερώτηση για το αν θα πρέπει να ακολουθεί ένας... αστερίσκος την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα λόγω του «λοκ άουτ».

Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ τόνισε πως η φετινή σεζόν είναι η πιο δύσκολη για αυτός από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον… μαγικό κόσμο του ΝΒΑ: «Κάθε ομάδα δουλεύει σκληρά είτε υπάρχει λοκ-άουτ είτε όχι.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά αν υπάρχουν 82 αγώνες στην κανονική περίοδο ή 66. Είναι δύσκολη σεζόν για όλους. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν που είχα από τότε που ήμουν ρούκι, τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε κάποιος να μην σεβαστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Σπερς το 1999. Ξέρουμε όλοι ότι ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ένας απίστευτος προπονητής και ότι ο Tιμ Ντάνκαν είναι ένας απίστευτος παίκτης. Δεν έχει σημασία που κατάκτησαν το πρωτάθλημα μετά το λοκ άουτ. Κέρδισαν αρκετούς τίτλους και στη συνέχεια, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρώτο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα