Ξανά στο ρετιρέ ο Πανηλειακός

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο 20λεπτο (14’ και 20’) δεν πτόησαν τον Πανηλειακό που ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση του φορμαρισμένου Ρούβα, τον φιλοδώρησε με δύο γκολ και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, εκτοπίζοντας τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Πύργου είδε να αποχωρούν τραυματίες αρχικά ο Μανιάτης (14’) και στη συνέχεια ο Ταφαρλής (21’) και δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά της.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Ρούβα, όταν στο 26’ ο Φουκαράκης πήρε

τη μπάλα μετά από λάθος του Ακπαρίδη, αλλά ο τερματοφύλακας Λόλας… καιροφυλακτούσε.

Δέκα λεπτά αργότερα (36’) ο Πανηλειακός «απάντησε» με τον Μακρίδη να σουτάρει και τον Χριστοδουλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Χιντζίδης στέλνει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χριστοδουλάκη μετά από σέντρα του Κάλφα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πύργου μπήκε περισσότερο φορτσάτη και αποφασισμένη να φτάσει στη νίκη.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λόλας, Ακπαρίδης, Βαλαώρας, Θωνιάτης, Λώττας, Μακρίδης, Μανιάτης (15' λ.τ Αντωνίου), Μπράβος, Ταφαρλής (25' λ.τ Καλφάς), Τομαράς (69' Τσετιροκλής), Χιντζίδης.

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Ανυφαντάκης, Πατέλης, Γιανναδάκης, Κορδονούρης, Πουλάκης, Ταχματζίδης, Αντωνάκης, Φουκαράκης, Ρουμπάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα