Ζωντανή με θρίαμβο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το «Έμιρατς» επικρατώντας 2-1 της Άρσεναλ και παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή.

Βλέποντας τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί στο 95’ με 3-2 της Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ για να παραμείνει σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα κατάφερε επικρατώντας 2-1 των «κανονιέρηδων» και έμεινε τρεις βαθμούς μακριά από τους «πολίτες». Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου

ο Βαλέντσια βρέθηκε μόνος του στην περιοχή των Λονδρέζων και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπήκε πολύ δυνατά και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εκπληκτικό τέρμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 71’.

Η χαρά της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους όμως, κράτησε μόλις δέκα λεπτά καθώς στο 81’ οι «κόκκινοι διάβολοι» έκανα σπουδαία επίθεση και με τελικό αποδέκτη τον Γουέλμπεκ να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τζουρού (46’ Γέναρις), Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Σονγκ, Ράμσεϊ (84’ Παρκ), Γουόλκοτ, Ροζίτσκι, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (74’ Αρσάβιν), Φαν Πέρσι
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Λίντεγκαρντ, Σμόλινγκ, Τζόουνς (17’ Ράφαελ - 77’ Παρκ), Έβανς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Γκιγκς, Νάνι (75’ Σκόουλς), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα