6εκατ. ευρώ τα έσοδα της νέας ΑΕΚ

12:55 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμη και τα έξι εκατομμύρια ευρώ είναι πιθανό να φτάσουν τα έσοδα για την ΑΕΚ της νέας περιόδου σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «Live Sport».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας:

1. Στα εισιτήρια διαρκείας, όπως έγραψε και τις προάλλες η "Live Sport" ο μεγάλος στόχος είναι να διατεθούν 20.000 κομμάτια. Με δεδομένο ότι και στο Ελληνικό, έστω προσωρινά (δηλαδή για δυο χρόνια), ο Μελισσανίδης φιλοδοξεί να φτιάξει ένα μικρό

"παλατάκι" θεωρείται σίγουρη η κινητοποίηση των φίλων της ΑΕΚ. Ο κύριος όγκος των 20.000 διαρκείας θα έχει τιμές από 100 έως 150 ευρώ. Θα υπάρχουν όμως και κάποια ακριβότερα κομμάτια, όπως και οι τσουχτερές τιμές στις θέσεις των VIP. Εν κατακλείδι, ο στόχος από τα διαρκείας είναι να εισρεύσουν κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας. Και σίγουρα να μην πέσει από τα 2,5 εκατομμύρια.

2. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα αποφέρει στην ΑΕΚ έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 700 χιλιάρικα, ενώ οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο και για ένα εκατομμύριο. Επαφές ξεκίνησαν ήδη με Nova και ΟΤΕ TV, καθώς μόνο η συνδρομητική τηλεόραση μπορεί να δώσει καλό συμβόλαιο. Και για τις δυο πλατφόρμες το δέλεαρ είναι μεγάλο. Για τη Nova να διατηρήσει χιλιάδες συνδρομητές ΑΕΚτζήδες και για τον ΟΤΕ να αυξήσει την πελατεία του προσελκύοντας φίλους της ΑΕΚ από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

3. Ειδική συμφωνία θα γίνει με τον ΟΠΑΠ από τον οποίο στη Σούπερ Λίγκα η ΠΑΕ πήρε πέρσι 1,7 εκ. ευρώ. Στη Γ" Εθνική και με την κινητοποίηση και συσπείρωση που υπάρχει, η ΑΕΚ θα διεκδικήσει ένα εκατομμύριο ευρώ.

4. Θα εξασφαλιστούν άλλες 10-15 μικρότερες χορηγίες. Για παράδειγμα ο Γιώργος Σταυρόπουλος φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση για ανανέωση της χορηγικής σύμβασης με την ΑΕΚ. Με το δίκτυο γνωριμιών του "τίγρη" η ομάδα περιμένει συμφωνίες και με άλλους επιχειρηματίες. Για τα έσοδα από χορηγίες υπάρχει πρόβλεψη από 500 μέχρι 800 χιλιάρικα συνολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα