Comandante... Chavez (VIDEO)

21:09 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 2η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Εθν. Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Τσάβες ο ΠΑΣ επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Καταπληκτικό γκολ

από τον Αργεντίνο.

Η ομάδα των Ιωαννίνων κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 4' απείλησε με τους του Τσουκαλά. Στο 12' ο Κοροβόσσης έκανε το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζόρβα. Στο 23' όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στη "ρουκέτα" του Τσάβες ο οποίος άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απέιλησαν στο 35' με σου του Μίνγκα αλλά οκτώ λεπτά μετά δέχθηκαν δεύτερο γκολ. Ο Τσάβες έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Ίλιτς, με τον επιθετικό του ΠΑΣ να προλαβαίνει τον Δεληζήση και την έξοδο του Τζόρβα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Σχεδόν με τη σέντρα ο Ίλιτς βρέθηκε και πάλι σε καλή θέση αλλά τον πρόλαβε ο Δεληζήσης.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλά και στην επανάληψη και απείλησε στο 46' με σουτ του Ίλιτς ενώ οκτώ λεπτά μετά είχε ευκαιρία με τον Κοροβέση. Μετά το 60' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε δραματικά με τους γηπεδούχους να έχουν "καθίσει" πάνω στο 2-0 και τον Απόλλωνα να έχει αποδεχθεί την ήττα του. Στο 83' ο Βίλα είχε ένα καλό σουτ με τον Τζόρβα να διώχνει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (81'Κεϊτά), Λίλα, Κορεβέσης (75'Στρούνα), Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς (87'Γιάκος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Παντελιάδης, Αλβαρες (53'Τσιλιγκίρης), Κόρμπος, Καμαρά, Κουέλα, Μίνγκας (46'Φαρινόλα), Πετρόπουλος (65'Μπλάζεκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα