Ο Ντέμης στα κάγκελα της Ξάνθης (VIDEOS)

11:56 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε παιχνίδι και τρομερά συναισθήματα. Ειδικά την εποχή που η ΑΕΚ έβγαζε ένα πάθος, μία δύναμη, μία ένταση, μία ποδοσφαιρική μαγκιά στο γήπεδο. Εντός και εκτός Φιλαδέλφειας. Αρκετά χρόνια πίσω, σαν σήμερα, 19 Ιανουαρίου του 1997. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια (στην επιστροφή του Μπάγεβιτς), πέρασε και τον Πύργο κερδίζοντας τον Πανηλειακό και πήγε στην Ξάνθη.

Ένα ματς που πήρε επίσης, χάρη στον Ντέμη Νικολαϊδη και το εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση και υπό πίεση, από πλάγια θέση στο 90', έπειτα από μπαλιά του Κασάπη. Το 1-2 έγινε στην εκπνοή, η ΑΕΚ ανέτρεψε το σκορ (βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 46' με τον Νταλούμ και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Κεχαγιά στο 75') και ο Νικολαϊδης έφυγε για το πέταλο...
Στην ίδια θύρα που πριν λίγα χρόνια, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε βρεθεί με τους φίλους του από το club της ORIGINAL στην Αλεξανδρούπολη και είχε πανηγυρίσει το εκπληκτικό 3-4 της ΑΕΚ.
Το 1997 σαν παίκτης της ΑΕΚ πια, χάρισε στην ομάδα μία σημαντική νίκη και σκαρφάλωσε στην εξέδρα για να το πανηγυρίσει με τον κόσμο.
Σε αυτό το ματς ο Ραβούσης είχε παρατάξει την ομάδα με τους εξής έντεκα: Ατματσίδης, Κοπιτσής (72' Μαρτσέλο), Κασάπης, Μανωλάς (46' Ντόμπος), Κωστένογλου, Μαχαιρίδης, Μαλαδένης, Καραγιάννης (58' Μπορμπόκης), Σαβέφσκι, Κωστής Νικολαϊδης.
Δείτε σε video τα γκολ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών απ' αυτό το ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα